dijous, 19 de desembre del 2013

La màgia del Tió

Amb la mateixa màgia que el Tió va arribar a l'escola avui el Tió ja ens ha dit adéu,  però abans de fer-ho hem pogut passar una bona estona juntament amb els Bombers tot fent cagar el Tió!




Tots estem més que emocionats i nerviosos, poder fer cagar el Tió just abans de Nadal i a l'Escola amb els nostres companys és molt i molt "xuli" i diferent! La Vanessa ens explica que el Tió no cagarà una cosa per a cada Pintor, sinó que seran coses per a tots i que estaran a la classe per al moment de joc.... bé, això si caga ... de moment el primer que cal és cantar ben fort!!! i a veure si tenim sort!!!!


TOTS HEM PICAT BEN FORT!!!


Hem estat tan i tan bons que ens ha cagat joguines molt xules per la classe i fins i tot... 



Quin Tió tan generós! 

Piquem tots junts

Sííi.... monedes de xocolata!!!

Ja no en queda ni una...


















Sí... el Tió ha estat molt i molt generós!!! Això ha estat perquè hem cantat molt i molt bé i hem estat bons minyonys i minyones!!!





Aquests dies són únics i especials, són moments que durant les vacances tornarem a reviure a casa amb tota la família, però fer-ho a l'Escola té quelcom que ho fa encara més important, són moments en que la il·lusió i la màgia dels petits traslladen l'alegria i fan que els grans visquin amb la mateixa emoció allò que a vegades sembla que per ser grans desaparegui, quan en realitat no hauria de ser així, la màgia, màgia que no podem perdre mai!!!!






Si voleu veure més imatges del matí en aquest LINK en podeu trobar!!!

I ara ja només ens queda demà per acabar el primer trimestre i això significa que hem fet la primera part del viatge! Un viatge que vam iniciar el dia 12 de setembre... i com hem crescut!!!!
A descansar doncs, que demà ens queda l'últim spring!!

Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada