diumenge, 15 de desembre del 2013

LA CANTADA DE NADAL

Decoracions

Àlbums únics i especials

Campanes i estrellets

Tot a punt...només hi falten els Pintors



Avui ha estat un dels dies més especials del trimestre, avui ha estat el nostre dia! Aquest matí hem pogut gaudir tots junts d’una estona d’allò més agradable,  hem pogut gaudir de la bona companyia, de somriures, mirades il·lusionades, d’emocions a flor de pell… ha estat un matí sens dubte d’allò més bonic!

Només entrar a la classe a tots se’ns notava una felicitat i emoció,  els nostres àlbums, dibuixos, detallets... tot a punt per ser mostrat amb moltes ganes! Avui els pares heu estat els que us hagut d’ajupir i seure a les nostres cadires (alguns i de manera espontània fins i tot heu dit, uix que petites!!! ) , heu pogut sentir-vos nens i nenes com nosaltres ja que els que controlàvem la situació érem nosaltres...

ELS PROTAGONISTES DEL MATÍ


I després del moment àlbums i classe arriba el moment del concert, aquí les emocions encara estan més a flor de pell, però tots un cop estem al nostre lloc anem recuperant la serenor i junts cantem les dues cançons sols ens ha ensenyat : Ara ve Nadal i el Caga tió i una tercera amb els Bombers:  El Nadal (Pot petit)!

La primera...




La segona...



La tercera...





I quan crèieu que ja s’havia acabat us hem sorprès a tots amb el nostre poema de Nadal!




Un matí de diumenge d’allò més especial, esperem que tots hàgiu gaudit tan com nosaltres ho hem fet preparant-ho tot!!!

En aquest  LINK o l'apartat imatges de la  WEB de l'escola podreu trobar totes les fotos de la festa... i ja us ho diem ara, la càmera de la Vanessa ha captat moment on els protagonistes no només som els petits Pintors ... esperem que us agradin, aquí els teniu acompanyats amb música nadalenca!




Petonets!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada