dilluns, 9 de desembre del 2013

Anem de sortida!!!!

La setmana passada no va ser possible, però avui sí, aquesta tarda ben puntuals hem sortit de l'escola per anar cap a una botiga molt especial, la Goccia Verde, una botiga on reciclar, reduir  i reciclar és un dels lemes més important i a nosaltres que ens encanta reciclar i aprendre hi hem anat més que emocionats, bé, un de nosaltres més que els altres, si, en Noah, ja que a la tenda hi treballa la seva tieta, Itziar, que ens ha acollit amb la seva simpatia i alegria natural i ens ha explicat tot el que els nostres ulls podien apreciar!!!

Cap allà anem... 

Ens hem trobat el Tió... bé, uns quants!





































El camí fins a la botiga ha estat ràpid i en veure el mercat tots hem recordat la nostra visita... però aquesta vegada hem d'anar una miqueta més enllà... i finalment, a la botiga ja arribem!!!

Ja hem arribat

Mirades còmplices


















































Només entrar ens adonem que no és una botiga com les habituals, sinó que aquí tot són caixes de cartró amb aixetes, aixetes que quan s'obren permeten omplir els envasos de plàstic o vidre amb detergent per a la roba, per als plats, pels vidres o fins i tot sabó pel cos!!!! Sí, sí... l'Itziar ens explica que tot el que té es pot comprar a granel, és a dir, comprar la quantitat que necessitem i amb un envàs que podem comprar allà o bé amb el que portem de casa quan reciclem!!!
En Noah, ens ha demostrat que és un dependent  excel.lent i ens ha fet una demostració ... 
En Noah i l'Ítziar

Agafem l'embut i l'ampolla

Comencem a omplir l'ampolla 

A tancar l'aixeta s'ha dit

Fa olor de llimona


Un cop s'omple el recipient arriba el moment de pesar-lo i saber quan cal pagar... 

Pesem

Treiem el tiquet

Enganxem el tíquet

Ja ho tenim tot a punt!








































Com a bon ajudant en Noah també ens ha omplert una ampolla de sabó per a les mans i una bosseta amb detergent per a la rentadora!


Sabó per a les mans

Detergent en pols 


Sense adonar-nos-en hem passat una estona entre detergents, sabons, escombres , recollidors... una estona on l'Ítziar ens ha fet sentir com a casa i fins i tot abans de marxar ens ha obsequiat amb el sabó de civada per a les mans i un "kinder bueno" petit... MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOLTES GRÀCIES!!!!

Umm... boníssims!!!


En aquest LINK  i en breu a l'apartat d'imatges de l'Escola podeu veure moltes més imatges de la tarda!!!  i per acabar... aquí teniu les fotos amb una miqueta de música!!!




I un cop més abans d'acabar.... MOLTES GRÀCIES ÍTZIAR !!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada