dilluns, 16 de desembre del 2013

El Nadal al barri

Comença la última setmana de trimestre i per començar amb alegria aquest matí després d’esmorzar hem anat de sortida amb els nostres companys Bombers i Policies!



A punt per marxar




Hem sortit a observar els carrers propers a l’escola per tal de veure si el Nadal també hi és present! I només sortir de l’Escola i arribar a la plaça de la Virreina ja ens hem trobat el primer arbre de Nadal que ens confirma que certament el Nadal no només ha arribat a casa o l’escola, sinó que també al carrer!!!

Oh! quin arbre!!!!


Hem anat cap al carrer Verdi i allà també hem pogut veure arbres de Nadal, llums, estrelles, “pares noels” , galetes o “panettones”  i fins i tot un patge!!!


Dolços nadalencs

Finestres decorades


Un patge reial


















Peixets nadalencs

Un altre avet






















































Seguim camí i anem cap al carrer Astúries on a part d’aparadors plens de dolços, nadalencs, més llums, avets i plantes hem pogut veure el Tió de Nadal, no un, no... sinó que quatre!!!


 
Més dolços nadalencs

Un càctus nadalenc

Bon nadal en català, castella, basc, anglès i francès

Oh!!! Els "tions"

































































El Nadal és més que present al barri i amb la il·lusió i una mica de cansament també, tornem cap a l’escola després d’una bonica estona pel barri!!!

Tornem cap a l'escola

Detalls molt originals















































Si voleu veure més imatges del matí en aquest LINK  o l'apartat d'imatges de la web  de l'escola ho podeu fer i per no trencar la tradició, us deixo unes quantes fotos aquí amb música!




Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada