dilluns, 2 de desembre del 2013

Donem la benvinguda al desembre...

I gairebé sense adonar-nos-en arriba el mes de desembre, l'últim mes de l'any, un mes ple de festes i moments especials i també cal dir-ho un xic estressants... sí, sí, per nosaltres el desembre és un mes de tancament, és el mes en què cal acabar les feines, fer les tapes, el regalet,  tenim el concert de Nadal, el nostre primer concert de Nadal al Patufet on pares, mares, germans, germanes, avis, àvies, tiets... i demés família podreu gaudir de les nostres cançons i alguna que altra sorpresa... per tant, ja ho veieu oi? Un mes d'allò més ple!!! i no pas deixar-nos el calendari d'advent, que ens indica el temps que falta per arribar a Nadal i parlem de calendaris i canvis de mes...  sabeu que diuen del mes de desembre? 

Desembre finat
any acabat

Calendari il.lustrat per Rosa Maria Curto


En acabar desembre arribarà un nou any, però tenim per davant moltes coses per fer, tenim moltes ganes de fer-ho tot amb molta il.lusió i poder-vos rebre el dia 15 al matí i mostrar-vos tot el que hem anat fent al llarg d'aquesta primera part del nostre viatge per P3!
Aquests dies tindrem dos calendaris a la classe, el típic de cada mes i el conegut i esperat calendari d'advent, a casa molts hem dit que el tenim de xocolatines, a la classe dels Pintors el tenim d'estels i sorpreses! Cada dia un de nosaltres s'encarregarà de descobrir quin dibuix es troba amagat  i avui han estat la Lola i l'Antonio els encarregats de buscar l'1 i el 2 i quedar-se amb el súper dibuix que han trobat!

L'1

Un Lutin nadalenc

El 2

El rei negre!!!

I parlant de sorpreses, avui hem començat a preparar una de les tapes... només unes fotos per fer-vos una petita idea, la resta en viu i en directe!
























Ja veieu que aquests dies estarem d'allò més enfeinats amb totes les nostres cosetes, la il.lusió que hi posem per tal que tot quedi bé és tan o més important que el resultat final, ja que com sempre diem les coses si es fan amb il.lusió queden molt millor!!!!

Per acabar l'entrada d'avui us deixem unes quants links interessants i divertits per viure i sentir el Nadal des de les noves tecnologies!



CLIQUEU AQUÍ !!!!



SI VOLEU FER UN PESSEBRE AQUÍ HEU DE CLICAR!!!




PER PINTAR I DIBUIXAR EL NADAL



MEMORY NADALENC


I per acabar ...una mica de música!  Què el que no pot faltar en un pessebre? 




Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada