dimarts, 4 de febrer del 2014

Comença febrer

I sense adonar-nos en comencem el segon mes de l'any, ja estem a febrer! Deixem un gener ple d'aniversaris, descobertes, projectes nous... i donem la benvinguda al mes de febrer, un mes sense tantes festes d'aniversari, però sí amb molta gresca i xerinol.la ja que és el mes del gran Rei Carnestoltes, el rei dels poca-soltes!!!

Benvingut febrer!!!



Diuen que ...

Pel febrer 
treu flor l'ametller !



La dita del mes de febrer



Tot i que encara fa massa fred i de moment sembla que tot està mig adormit, encara que anant cap a la piscina els més observadors han vist que hi ha alguns arbres que comencen a treure les flors!!! 

Aquest mes seguirem descobrint i gaudint amb el treball de Joan Miró, seguirem parlant de les nostres emocions i de com podem anar gestionant-les, seguirem gaudint en les sessions d'experimentació...  seguirem vivint com fins ara el nostre viatge amb màxima intensitat, així es com ens agrada fer-ho als Pintors!!!

I parlant de Miró ... els Pintors seguim avançant i descobrint algunes de les seves obres, obres que possiblement podrem veure en la nostra visita a la Fundació Miró! Ahir vam donar color a una obra especial i amb un títol d'allò més curiós! : "El oro del azur"

El oro del azur



Jo ja estic!!! 

Jo gairebé he acabat

Només blau, negre, vermell i verd


Treballem concentrats
















I aquesta tarda en hem imaginat que anàvem a visitar la Fundació Miró... sí! La Vanessa ha muntat la pantalla i hem escollit tres obres que podem trobar-hi! Hem observat i mirat detalladament cadascuna de les imatges que ens ha passat i ens hem adonat que no era tot igual, sinó que teníem una pintura, una escultura i el que semblava una alfombra, però en realitat era una tapís!  


Personatge davant el Sol

El Tapís de la fundació

"Parella d'enamorats"



















































Ens hem fixat en els colors, les formes i símbols mironians i hem anat compartint tot allò que anàvem veient i descobrint!!!

Tots ben atents 


I després de mirar tant art... els Pintors hem tingut ganes de crear i hem decidit fer el nostre propi personatge davant el Sol!
Canviem el negre per vermell... 



Els Pintors som uns artistes, això no ens ho pot negar ningú!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada