dilluns, 24 de febrer del 2014

Va de gats i ratetes...


La rateta  presumida 


El Rei Carnestoltes va ser molt clar en el seu pregó, el dilluns com a gatets o ratetes a l'escola havíem d'anar i evidentment el Pintors així ho han fet!!!

Ens mirem al mirall 

Gatets i ratetes... 






























Ens agrada mirar-nos i alguns i fins i tot demanen que se'ls hi repassin els bigotis o pintin els llavis... gatets i ratetes molt presumides!!!

Les ratetes

Els gatets

Gatets i ratetes junts


El dia ha estat d'allò més divertit i ple d'aires de Carnaval! Hem cantat i ballat la cançó d'en Tinet que en breu us presentarem al blog, cançó moguda i molt divertida, pero també hem descobert una música d'allò més animal, bé, no es cantin animals, però sí que cada peça musical està relacionada amb un animal, parlem del Carnaval dels animals de Saint-Saëns on trobem el lleó, galls, gallines, hemiones, elefants, tortugues, cangurs.. i tot seguici d'animals que ens deleiten amb les seves melodies!!! 

cliqueu aquí i descobrireu el Carnaval dels animals


I entre animals grans, petits, ràpids, lents... els Pintors hem anat passant el dia, ens voleu veure ben pintats i arreglats? Som-hi!
Simplement GUAPÍSSIMS I GUAPÍSSIMES!!!

Estan per menjar-se'ls!!!

Ah!!! La Vanessa també ha estat una rateta presumida amb el seu llaç rosa... El Rei Carnestoles també ho va deixar clar, grans i petits!!!!

Som-hi... 

FINS DEMÀ!!!! 


I per demà... un naset de porquet o el llop ferotge podeu ser!!!


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada