dimecres, 12 de febrer del 2014

Més emocions

Les llibretes no descansen i aquest cap de setmana van estar a casa d'en Marcel, la Nahia, la Clàudia,  l'Oliva i la Carlota! 
I com ja va sent habitual han compartit amb nosaltres experiències viscudes on l'emoció que ha viatjat a casa seva és la protagonista!


La por va viatjar a casa d'en Marcel que ens ha explicat que va tenir una mica de por quan havia de buscar unes joguines a sota al llit i no es va atrevir a fer-ho sol, però no a ser gaire por, això sí, a ell el que li feia por eren un llop que creia que estaven a la seva habitació i després de molt buscar-los no van aparèixer... a la nit per aquest motiu no podia dormir tot, pero aquest cap de setmana a Tarragona va dormir tota la nit solet... ja no hi és la por!!! 

En Marcel

La por


























La Clàudia es va endur la tristesa, sentiment que ella sent quan el seu pare o la seva mare l'avisen quan no ha fet alguna cosa bé, però a vegades aixo passa i han decidit que enlloc d'entristir-se quan passi es preguntaran  perquè ha passat i que podem fer-ho per solucionar-ho!!! 

La Clàudia 


La tristesa

























L'Olivia va poder sentir alegria i sorpresa quan va saber que els seus avis anirien a veure'ls i podrien passar junts tot el dia! La sorpresa va ser molt bona i fins tot quan l'Olivia ens ho ha explicat el seu somriure ens ho mostrava. 

L'Olivia

La sorpresa



I la Nahia va tenir la llibreta de l'enuig i ens ha explicat que aquest cap de setmana ha tingut un parell de rabietes , sobretot quan no se surt amb la seva...  però ja ens ha explicat que a partir d'ara si cal farà STOP!!!! abans d'enfadar-se!

La Nahia

L'enuig

























Moments únics i irrepetibles els viscuts amb les nostres llibretes!


Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada