dissabte, 1 de febrer del 2014

Fantasmes, truites, pelis i dibuixos animats...

L'Enric, en Max, en Yu An i en Jordi han estat els protagonistes de les llibretes de les emocions aquesta setmana. Tots quatre com ja va sent habitual han compartit amb nosaltres allò que senten o els fan sentir la por, la ràbia, la tristesa o l'alegria.

La por, la tristesa, l'alegria i la ràbia



La por és present en l'Enric quan arriba el moment d'anar al llit i pensa que hi ha monstres i fantasmes , però sabeu una cosa? L'Enric ha trobat la manera de no tenir-ne tanta... riure o fer servir una espasa màgica!!! La imaginació té un gran poder, tant per tenir com superar la por!



La POR 

L'Enric














































En Max ens explica que el cap de setmana va estar sol amb el seu pare i van aprofitar per fer "cosas de chicos" i tot anava molt bé, però quan estaven menjant la truita i en Max va voler-ni agafar el seu pare i aquest no li va deixar... 



En Max molt enfadat


En Yu An va anar al cinema i s'ho va passar molt bé, però en un moment de la pel·lícula es va entristir quan el personatge que més li agradava es va congelar! Sort que al final va acabar bé! 

Hi ha coses que ens enstristeixen 


I amb en Jordi vam cantar junts una de les cançons que marca l'inici d'un dels millors moments del dia: els dibuixos de Bob Esponja!!! En Jordi quan els mira no sent ni veur res més... i la seva alegria és màxima i més quan fins i tot pot tenir un "Bob Esponja" propi! 



Alegria en estat pur!!!


Petonets!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada