dimarts, 25 de febrer del 2014

Quan estic enfadat!

Aquesta tarda hem tingut una visita molt especial!!! Han vingut els companys de primer a fer una activitat amb nosaltres!

A punt per començar

Preparats?

















Quan estic enfadat!














































Amb la Marta la mestra de plàstica estan fent un treball sobre les emocions i com que saben que a la classe dels Pintors ens agrada molt el tema han vingut a representar-nos un conte que parla sobre una emoció difícil de gestionar, una emoció que sentim a vegades i no sempre ens agrada, alguns fins i tot quan la tenim ens sentim més malament, parlem de la ràbia, parlem d'estar enfadat! Què passa quan ens enfadem? Perquè ens enfadem? Ho voleu saber? Doncs pareu molta atenció... 






En acabar ens han explicat que a la seva classe per controlar la ràbia han creat un racó màgic, un racó ple d'imaginació i on poden recuperar la calma tan i tan necessària a vegades i ens han convidat a crear aquest racó amb la seva ajuda!!!   

Hem tornat als nostres llocs i els companys de primer ens han ajudat a dibuixar allò que ens anàvem imaginant... castells, princeses, fades, cotxes, arbres, papallones... ens han traslladat a tots a un món imaginari!!!

Moments únics

Trobades especials


Junts hem creat un racó més que màgic... 

El nostre món imaginari

I després de l'estona de treball... una mica de joc!!!

Compartint cotxet i nines

Jocs de pilota

Alun nas despistat

Som veïnes ha dit la Lucia a la Lola!!!

Junts passem una gran estona
















































Moments com els d'aquesta tarda són únics i especials, els més grans d'Encarnació avui ens han tractat com a veritables prínceps i princeses, ens han fet sentir com el tresor més preuat... ens han fet sentir més Patufets que mai... i això no té preu!!!

MOLTES GRÀCIES PER AQUESTA TARDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada