dijous, 27 de març del 2014

De què fa gust la Lluna?

Us heu preguntat mai quin deu seu el gust de la Lluna? I si la volguessiu tastar com us ho faríeu per arribar-hi? Doncs així hem començat aquesta tarda just abans de conèixer els protagonistes d'un conte d'allò més especial! 


De què fa gust la LLuna?


" Cada nit els animals miraven embadalits la Lluna, tots ells desitjaven tastar-ne un trosset, simplement un trosset i per aquest motiu quan arriba la nit ells s'estiraven i s'estiraven, però no eren capaços de tocar-la.  Un dia però, la tortuga va tenir una gran idea, pujar a dalt de tot de la muntanya més alta i així arribaria a tocar la Lluna, però tot i així, no haver-hi manera, llavors va pensar que si li demanava a l'elefant que s'enfilés a la seva esquena i així potser arribarien a tocar Lluna, però ells dos sols no són suficient i per tal d'aconseguir-ho van apareixent diferents animals: la girafa, la zebra, el lleó, la guineu, el mico i finalment el ratolí que en un moment en que la Lluna es despita aprofita i fa una mossegadeta a la Lluna i així tots els animals poden acabar tastant un trosset de la Lluna i sabeu què? Doncs que cada animal l'hi va trobar un gust diferent!!!" 

A tots ens ha agradat molt el conte i en acabar hem decidit que faríem una Lluna entre tots i així podríem tornar a explicar el conte amb les titelles que ha portat la Vanessa . 






Amb la Lluna feta... 

La tortuga

L'elefant

La girafa

La zebra

La lleó

La guineu

El mico

El ratolí


Les coses si es fan junts surten millor i això també ho hem pogut comprovar fent la Lluna i explicant el conte i ens hem proposat ajudar-nos i procurar treballar sempre que sigui possible en equip! 

I per acabar us deixem el conte per si el voleu tornar a explicar o mirar-lo! 



De què fa gust la lluna from Rebeca Pont Castells


Els Pintors per acabar hem parlat del gust que ens agradaria  que tingués la Lluna i la veritat varietat en tenim i força: xocolata, maduixa, pa, nata... mmm!!!  I a vosaltres de què us agradaria que fos la Lluna? 

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada