dijous, 20 de març del 2014

Una tarda divertida!!!!

Aquesta tarda els Pintors hem estat molt ben acompanyats pels nostres companys de 5è!!! Sí, aquesta tarda junts hem fet una sessió de plàstica d’allò més divertida!

Al matí la Vanessa ja ens ha explicat que a la tarda estaríem molt ben acompanyats amb els companys de 5è que pujarien amb la Marta, la mestra de plàstica i que junts començaríem a fer uns ous de Pasqua molt divertits!

Tot a punt per començar


I així ha estat, la Marta i els grans de 5è ens han explicat que era necessari per passar una tarda ben divertida: globus, cola blanca i paper... i traça molta traça!!!


 
En Yu An amb la Yu Ting

Comencem

Cola blanca i paper... 































Els grans ens han ajudat molt, però molt i entre grans i petits hem fet unes quants ous, ara caldrà que s’assequin, però de moment ja els tenim preparats!


I quan s'assequin... a pintar-los!

Us agradaria veure'ns en acció? 




Ha estat una estona molt divertida, tan pels petits que miràvem als grans amb entusiasme  i admiració com pels grans que recordaven com era tot quan ells eren petits o quan van ser Estels a P4 amb la Vanessa!


Per acabar simplement volem donar les gràcies als nostres companys i a la Marta per haver estat amb nosaltres i haver-nos fet passar una tarda tan divertida!



Petonets!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada