dijous, 13 de març del 2014

Seguim compartint...

I tal com ja sabeu les llibretes de les emocions segueixen viatjant amb els Pintors i junts compartim moments únics i irrepetibles que ens permeten conèixer-nos una mica millor i al mateix temps entendre'ns i comprendre'ns més bé, sí, a vegades tendim a valorar o opiniar sobre els altres a partir d'allò que veiem i no anem més enllà del que tenim davant nostre i tot que just estem començant a gestionar les emocions ja hem de començar a tenir presents aspectes com són l'EMPATIA i precisament aquest mes de març el tema dels centres d'interès és precisament aquest!!!

Il.lustració de Joan Turu



Parlar d'empatia per nosaltres encara és una mica abstracte i complicat, però quan la Vanessa ens explica que quan compartim les llibretes de les emocions i ajudem als nostres companys amb un petó, una abraçada... davant pors o tristesa estem tenint present aquest concepte! Per tant els Pintors i sense saber-ho ja estem empatitzant i és més la Vanessa també ens explica que cal entendre, ajudar i voler als altres pel que són i no només pel que tenen, allò que a vegades fem de som amics perquè tens cotxes i me'ls deixes i si no... això ens costarà una mica, però tot es posar-s'hi!!!
Si voleu llegir els manifest de l'empatia i veure imatges o vídeos sobre el tema us animem a visitar el BLOG DELS CENTRES D'INTERÈS.

Doncs bé, tal com dèiem al principi les llibretes segueixen viatjant i aquesta vegada ho vam fer a casa d'en Max, la Daniela, l'Antonio, la Carlota i la Mariona. 

Compartim


La Daniela comparteix amb nosaltres el seu moment de tristesa quan la seva cangur ha de marxar, en Max ens explica que veure els sostres tan i tan alts de la Sagrada Família el va deixar soprès, la Carlota que s'enfada quan l'avisen, quan s'ha de pentinar... , l'Antonio que va compartir visita amb a l'Aquarium amb el seu pare i mare i això és l'alegria en màxima esplendor i la Mariona ens explica que tot dient la por és petita i jo gran va superar la por a unes escales que es movien!!!


La Daniela i la tristesa

La Carlota i l'enuig

La por i la Mariona

L'alegria i l'Antonio

La sorpresa i en Max





































































































Compartim... simplement compartim!!!

Les llibretes dels Pintors



Petonets, molts, molts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada