dissabte, 15 de març del 2014

Ja tenim els embolcalls sostenibles!

Tal com ja sabeu l'Escola forma part de l'A21 i a la classe dels Pintors també volem aportar el nostre granet d'arena a l'objectiu de caminar cap a una escola cada vegada més sostenible i per aquest motiu estem participant en el Projecte d'E+S i aquest divendres després d'haver signat el compromís col.lectiu on els pintors en comprometem a fer servir els embolcalls i reduir els residus d'un sol ús!  

Per començar la Vanessa ens va explicar un conte: Per què he de reciclar?  On de manera divertida vam poder descobrir que reciclant es redueixen residus i que amb el que recicla es poden fer altres coses, és el que s'anomena les 3R : Reduir, Reciclar i Reutilitzar! I això els Pintors ja ho fem classicant les deixalles i ara a més a més podrem fer servir un altre embolcall sostenible, ja que a la classe molts ja som molt conscients de la necessitat de no fer servir embolcalls d'un sol ús! 



Per què he de reciclar?























Tot a punt!




















Després del conte va arribar el moment de signar el compromís...

La Carlota va ser la primera

Mostra orgullosa el seu embolcall

Amb el compromís degudament signat ja podem tenir tots les nostres bossetes que ens entreguen els encarregats de l'A21, la Nahia i en Lluc.

Les nostres "firmes"


La Nahia i l'Alejandro

Ara... En Jordi




















EMBOLCALLS SOSTENIBLES!!!!!!!!!!


Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada