dimarts, 11 de març del 2014

i avui... escultures Mironianes!

Juguem amb el nom del pintor


El nostre treball sobre Miró i la seva obra segueix endavant i cada vegada som més i més experts, fins i tot alguns adults es queden sorpresos en veure com els Pintors tot i estar a P3 ens hem convertit en grans coneixedors de l'obra Mironiana!
Doncs bé, aquesta tarda hem pogut observar i descobrir noves obres del pintor, però en aquest cas no han estat pintures ni tapissos sinó que hem descobert algunes de les escultures que va fer el senyor Miró. Igual que en els quadres: dones, ocells i personatges són els protagonistes!!! 


Algunes de les escultures presents a la Fundació Miró



Les pintures o els tapissos només es poden mirar de cara, estan penjats a les parets i en canvi les escultures tenen volum i podem mirar-les des de diferents perspectives i això ens ha agradat i quan anem a la Fundació Miró esperem poder gaudir al màxim d'aquestes escultures i tot el que poguem anar descobrint i observant!


De totes les escultures la que més ens ha agradat ha estat... 



A tots ens ha cridat l'atenció el Sol i la Lluna que es miren i estan enamorats... i el que més ens diverteix és quan la Vanessa ens diu el nom de l'escultura en francès: Couple d'amoureaux aux jeux de fleurs d'amandiers i que nosaltres acabem resumint amb parella d'enamorats!!!
En breu ens hem proposat reproduir l'obra... estigueu atents, us anirem informant!!!

Petonets mironians!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada