dijous, 13 de març del 2014

Globus i emocions

Aquesta tarda hem estat envoltats de globus i emocions de tots colors!!! Sí, aquesta tarda hem parlat sobre les emocions i ho hem d'una manera diferent i divertida! 

La calma, l'amor, la tristesa, la ràbia i l'alegria


Cada globus representava una emoció i enlloc de fer-ho com al matí asseguts i dient-ho a través de les imatges ens hem preguntat: Com estem? I hem buscat el globus que representava el nostra estat... 

Alegria

Tristesa

Calma

Amor

Ràbia





















































Després d'aquesta activitat inicial hem deixat els globus i hem conegut la història de l'Osset i la Leontina, dos amiguets que cada dia comparteixen jocs i bons moments, però que un dia es barallen en no posar-se d'acord en el joc, l'Osset es nega a jugar a cuinetes, ja que creu que és un joc només per a nenes i així li diu a la Leontina que decideix jugar tota sola, finalment l'Osset s'adona que no està bé i això que li ha dit a la seva amiga i fan les paus i tornen a compartir jocs! 

L'osset i la Leontina- la baralla 


A tots ens ha agradat molt el conte i certament hem coincidit que no hi ha jocs de nens i nenes exclusivament, sinó que és possible jugar a tot i tots!!

I per acabar la tarda i tenint globus per a tots hem pintat cares alegres, tristes o sorpreses!!!








Una tarda d'allò més divertida!!!

Petonets de tots els colors!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada