dijous, 23 d’octubre del 2014

Anem al Mercat!!!

Avui ha estat un dia mogut i ple d'emocions!  Aquest matí i després d'esmorzar per tenir força hem anat cap al Mercat de l'Abaceria Central!

Ens han acompanyat la Cèlia i la Mari Carmen i el camí d'anada cap allà ha estat ràpid i divertit, fins i tot en Cesc ens ha alertat d'unes sabatilles penjades!!!


Tots a punt: lluís... 

Rialles

Què fan aquí? 


































Hem baixat pel carrer Torrijos i quan estàvem a punt d'arribar alguns ja hem avisat que davant nostre teníem el Mercat!

Estem a punt d'arribar!

Aquí el tenim!

Comença la visita! 







































Un cop dins comença la nostra aventura pel Mercat! Davant nostre tenim moltes parades, però avui toca fixar-se en les fruiteries, toca comprar fruita de la tardor! Ah! i no ens podem oblidar de les peixateries, en Nil ha rebut ordres del seu pare, vol que li compri dues gambes! ;) 

Els paradistes i clients ens rebem amb somriures  molta alegria! Ens ensenyen els productes de la seva parada i fins i tot en una de les parades ens conviden a plàtan, que va molt bé per agafar una mica més d'energia!
Comprem raïm, pastanagues, peres, magrana i cacacauets ( que a tots ens agraden molt)!!! I com a bons compradors paguem i ens guardem la compra en una bossa de roba!!! 

Fruites i verdures
Les gambes, galetes, patates... quina gana! 


Ha estat una estona divertida, us agradaria veure'ns comprant?  Mireu, mireu! 





En acabar hem tornat cap a l'Escola, però abans...

Els Pintors al complet!


En arribar a l'escola hem obervat la compra i després de la sortida ens hem guanyat una estoneta de joc lliure que ens ha anat genial i a la tarda... pica pica de tardor!!!

Com ens agrada!!! 


Millor si ens veieu en acció oi? Per cert, sentireu que en Joan pregunta si els cacahuets són arrels i la resposta confirmada pel seu pare és que sí!!! Ja ho diuen, cada dia podem aprendre una cosa nova! 





Un dia d'allò més saludable oi?   Si voleu veure més imatges a l'apartat de MÈDIA en trobareu unes quantes!

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada