dilluns, 20 d’octubre del 2014

L'artista que va pintar un cavall blau

Divendres vam conèixer un nou artista, sí, un artista molt especial a qui li agrada pintar animals i no ho fa de qualsevol manera, sinó que ho fa canviant els colors sí!!! 

Ens explica que va dibuixar un cavall blau, un cocodril vermell, un conill rosa, una vaca groga, un lleó verd, un elefant taronja, un ós polar negre, una guineu lila i un ruc clapejat de tots colors! 





Ens va agradar descobrir un artista nou i un cop més vam veure que els artistes són creatius i que no tenen perquè pintar o dibuixar les coses tal com són sinó que es poden pintar o dibuixar com ens agradin o sentim! 

Doncs bé, després de veure aquests animals tan creatius vam ser nosaltres els que vam pintar els nostres animals de color... 

Quins artistes!

Molts colors


L'os polar i el conill 

Nous animals 

El cavall, un gos, un conill... 



Ah! i per acabar i seguint amb art, en Tinet ens va deixar una sorpresa molt especial, a part d'aquest conte ens va deixar imatges al damunt de les taules que vam observar i atenció ens vam adonar que darrera tenia un altre dibuix... sip! Un trencaclosques d'un quadre molt especial: Els gira-sols de Van Gogh!  

Per tal de munar-lo vam treballar en equip!!!

Són quadres? 

Tot un expert observant art!

Sorpreses de divendres! 

Tots apunt! 

A veure si tenim sort!

Aquesta no va aquí! 

Sembla que sí! 

Aquesta encaixa

Acabat!


Petonets amb molt molt d'art!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada