dijous, 23 d’octubre del 2014

Les emocions d'en Max

Ja us hem dit abans que avui ha estat un dia ple d'emocions!  Aquesta tarda i com cada dijous ens hem preparat per parlar una estona d'allò que ens passa en el nostre interior, en el nostre cor, que a part de bategar molt ràpid com ha dit l'Iker Períañez, és on de manera simbòlica tenim les nostres emocions i sentiments. 

Avui però, abans de començar tots estàvem emocionats per descobrir quina sorpresa trobaríem dins la bossa de l'artista ( li diem així perquè té un súper bigoti)!!! 

Què deu haver-hi? 

Hem tocat i observat la bossa, sembla que hi ha dos llibres i una cosa toveta!!!  i al final, el primer que surt ... 

El gran llibre de les emocions


Les emocions d'en Max
Oh!!! Un petit eriçó!

En Max


Doncs sí, la bossa tenia un bon munt d'emocions a dins i a més a més un nou company, en Max, un eriçó que ens ha recordat molt a la tortugueta que ja tenim a la classe! El petit eriçó sempre està enfadat quan ha d'anar a l'Escola, sovint porta la contrària a tot el que fan els altres, si toca dibuixar peixos, ell dibuixa flors, si s'ha de menjar, ell no vol... i un dia quan està a classe fent un mural s'enfada molt, moltíssim i no s'adona que els seus companys estan tristos fins que la mestra ha d'intervenir i li explica que pot fer quan està tan enfadat! 

1. Cal que busqui un racó tranquil i es faci un bola
2. Cal tranquil.litzar-se respirant poc a poc
3. Cal preguntar-se com se sent i què ha passat
4. Cal anar-se obrint i buscar una solució 

Amb aquests passos en Max recupera la calma i és el que fa quan està trist o enfadat!!! Ja tenim doncs una nova manera per anar-nos relaxant!!!

En Max és tovet i un xic tímid i en sortir ens fa un petonet a tots i abans de marxar ens despidem d'ell dolçament, ara ja és un pintor i el tractarem d'allò més bé!





Si voleu fullejar el llibre, el trobareu al nostre racó de les emocions!!!

Petonets ben dolços!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada