dijous, 2 d’octubre del 2014

UN DIA PLE D'EMOCIONS !!!

A la classe dels Pintors avui ha estat un dia ple d’emocions! Ha estat un dijous intens i ple d’aventures molt divertides!

“ Aquest matí després del com estem hem conegut algú que ens serà molt útil, tot i que ja l’havíem vist i fins i tot alguns  ja l’havíem agafat,  hem conegut a la Tortugueta Puca, una tortugueta que ens ha explicat que quan va començar a l’escola sempre estava enfada perquè no li agradava fer res, no li agradava pintar, ni dibuixar, ni jugar, ni compartir... i al final les altres tortuguetes van deixar-la de costat! I encara estava més rabiosa i enfadada. Un dia a l’hora del pati va anar-la a veure la tortugueta més vella i sàvia que li va preguntar per quin motiu sempre estava sola i no jugava amb les altres tortugues, i que la veia trista i enfada! Llavors la Tortugueta Puca va explicar-li que no li agradava anar a l’escola, però que ara estava enfadada i una mica trista per no tenir ningú!
En acabar la tortugueta sàvia li va dir que li ensenyaria un truc per no enfadar-se per tot i deixar d’estar sola! Cada vegada que estigués a punt d’enfadar-se havia de parar i dir STOP, seguidament PENSAR per què s’està enfadant,  passar a RESPIRAR i finalment recuperats...tornar ACTUAR!  I així ho va fer i des de llavor cada vegada que es notava que s’enfurismava...STOP!!! “

A tots ens ha agradat molt el conte i fins i tot l’hem representat i explicat entre tots!!!

 
Els encarregats 

La tortugeta 

1. ATURA'T

2. PENSA

3.RESPIRA 



4. ACTUA 
















Ens voleu veure...




I no n’hem tingut prou d’històries boniques.. no.. el dia ha seguit amb petons i toc d’artista!!!!  


Mare, de quin color són els petons? 

Sabíeu que els petons poden ser de molts colors i formes ! Doncs sí a la classe Pintors us els ensenyem amb molt de gust! Petonets vermells (petits i eixerits), taronja ( de bon dia), grocs ( càlids i amb abraçada i carícies),  verds (amb pessigolles),  lila (per treure la tristesa),  blau ( suaus i llargs) i blancs (tovets i d’anar a dormir)
Ens hem animat a fer-nos petonets i tot!!!

Em fas un petonet? 

Un petonet i una abraçada

Ens fem o no un petonet! 

I  a mi? No em toca petó?

L'últim petonet del tren més dolç












































I per acabar, ja heu vist que hem sortit amb un toc artista!!! Un conte que ens ha ensenyat que els Pintors tenim molt molt d’artistes i ara ja fins i tot tenim el nostre carnet particular. 





Petonets artístics, tranquils i de tots els colors!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada