dijous, 30 d’octubre del 2014

Comença la Castanyada!

Tot i que demà és el dia oficial per celebrar la Castanyada, avui a l'escola ja hem començat a ambientar-nos i aquesta tarda hem tingut una visita moooolltttt important!!!! Sí, ho heu endevinat, aquesta tarda hem tingut la Marieta Castanyera que ha vingut molt ben acompanyada!!!

L'Andrea amb la Míriam

La Judit i en Marc

Esperant

Tardarà massa en venir? 

Crec que ja està arribant- pensen en Biel i l'Iker

Li donarem els dibuixos 

En Joan creu que vindran amb algun súper heroi!

La Joana i la Lula amb en Jacob i la Vivi

Ara sí!!!! 

Benvinguts! 

























El castanyer i la castanyera han arribat directes des del Montseny on han agafat moltes castanyes  i ja les han deixat a Bruniquer ( per això algú diu que venen d'aquí)  i així demà un cop torrades ja podrem menjar-ne!!!
Ens han explicat contes, hem cantat cançons i els hem donat els dibuixos que hem fet i ells ens han regalat un dibuix d'una castanyera molt xulo que podrem pintar i penjar a la nevera tal com ens han dit!
Ben asseguts!

Alguns al principi no estàvem massa contents! 

Tots juns és mes divertit


Un conte

Mireu quins dibuixos!!!! 

Emocionats!!!! 





































Ha estat una tarda molt molt divertida i si voleu veure més fotos a l'apartat mèdia de la web de l'Escola en podeu trobar moltes més! 

I des d'aquí i per acabar volem agrair a la Marieta Castanyera la seva visita juntament amb el seu " novio" Castanyer tal com ens han dit i esperem veure'ls el proper curs una altra vegada!!!



GRÀCIES!!!! 
Entremig de tots aquests dies preparant la Castanyada a l'Escola, s'ha "colat", durant un parell de sessions, la divertida festivitat de HALLOWEEN I és que en Cookie, la Lulu i tots els "boys and girls" que sempre parlen "in English" no celebren la Castanyada, sino Halloween.

De "pumpkins" ja en vàrem veure unes quantes el matí que vam visitar el mercat. Nosaltres a classe n'hem pintat unes, per celebrar una miqueta Halloween també. Mireu, mireu!























Petonets!!! 

2 comentaris:

  1. Hola Pintors i famílies !!

    Que tingueu una molt bona Castanyada!!! Ja esteu preparats per aquesta tarda???

    Molts petonets per tots,

    Vanessa

    ResponElimina
  2. Va ser una tarda genial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Petonets!!!
    La classe del Pintors

    ResponElimina