dijous, 9 d’octubre del 2014

Una capsa plena de petons!

Sí aquest matí hem omplert la classe amb creacions úniques de pintura aquesta tarda ha estat una tarda plena de petons! Sí, la setmana passada ja us vam parlar del conte: Mare, de quin colors són els petonts, doncs bé aquesta tarda l’hem recuperat i amb la Carla com a narrradora l’hem recordat! Però avui en acabar no només hem parlat de petons sinó que també n’hem fet i no només al company del costat, no, avui hem omplert una capsa plena de petons! Com? Molt senzill, pintallavis, paper i muacs!!! 

 
Tot a punt!!! 

La Carla 






















Cada pintor ha escollit el color del pintallavis i a fer petons s’ha dit, la primera la Vanessa que ens ha deixat a tots un petonet a la galta... i al final tots... i ara a la classe dels Pintors tindrem una capsa d’allò més especial, una capsa plena de petons, una capsa que podrem obrir quan la necessitem, ja que els petons ens fan somriure, saltar, pessigolles, ens fan dormir tranquils, ens fan sentir millor!

 
El petó de l'Aran 

L'Iker fent el petó 

El petó d'en Quim cap a la capsa!





Ja ho sabeu, si voleu petons a la classe dels Pintors en teniu per escollir i si cal fer-ne més se’n fan! ;) 







Petonets de tots colors i màgics!!! 

2 comentaris:

  1. Ja m'hagués agradar estar en aquesta classe sembla... Els petons són tan importants a les nostres vides.!!! Me n'alegro moltíssim que hagin preparat aquesta capsa plena de petons de tot tipus per quan els puguin necessitar.

    Molts petons per aquests pintors

    ResponElimina
  2. Quan vulguis la capsa de petons pots obrir!!! Petonets!!!!

    ResponElimina