divendres, 14 de novembre del 2014

Anem al PARC DEL LABERINT

Avui és pot dir que ha estat un dia molt especial per a tots! Avui els Pintors hem fet la nostra primera sortida de tot el dia! 
Aquesta setmana vam rebre dues cartes del Follet del Parc del Laberint, que ens va animar a visitar-lo a passar una estona genial tot investigant!!! 

La primera carta 

Hem creat un laberint

Com deu ser el follet? 

El follet i el laberint




















La segona carta 





















Amb aquestes notícies tan motivadores avui  hem arribat tots molt puntuals i després de revisar que tot estigui al seu lloc busquem parella i cap a l'autocar s'ha dit!  El temps sembla que no acompanya, comença a plovisquejar, però tot i així  sortim de l'Escola i comença l'aventura... quina barreja d'emocions! 

En arribar el primer que fem és agafar energia i esmorzar! 

A esmorzar s'ha dit!!! 

Tots tenim ganes de començar a moure'ns i investigar i atenció... ens hem trobat la tercera carta del Follet que ens ha convidat fer un divertida gimcana de 4 proves tot fent grups segons el color de la tardor: groc,vermell, taronja i marró!  En els equips hem pogut estar amb altres companys de P4 i P5 i ha estat divertit anar amunt i avall tot afagant fulles, rascant damunt l'escorça, fent sanefes al terra i construir un niu!!!
Ah!!! En Gos s'ha colat a la motxilla de la Vanessa i l'hem tingut entre nosaltres!!!


Hola!!!

Benvingut! 





















En acabar ha arribat el moment d'entrar al Laberint, però ... no hem pogut entrar, resulta que estava tancat ! Si, avui tocava podar els arbres... La veritat és que ens hem quedat una mica decepcionats, però com que al Patufet som gent de recursos hem decidit anar a passejar i perdre's pels camins i ha estat fantàstic, perquè alguna cosa del follet si que sembla que hem trobat! 

Quina meravella 

On anirem? 

Potser és aquí el follet? 

Una cascada màgica 




















































Mireu, mireu! 




La passejada ha estat llarga, però no hem perdut l'energia ni les ganes de cantar!





Després de tant caminar toca dinar!



I per acabar la sortida moment de joc lliure!!!




El dia ha estat genial, no hem pogut veure el Follet ni entrar dins al Laberint, però tot i així hem superat el dia amb molt bona nota i el cansament com podreu notar és molt, però passar un dia envoltats de natura, amb els companys de P4 i P5 no té preu i amb això us diem adéu!!! 

Ah! si voleu veure més fotos a l'apartat de mèdia de la Web de l'Escola en podreu trobar! 

Patufet!!! 

BON CAP DE SETMANA!!!! 

Petonets!


2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Vanessa per aquest fantàstic reportatge!!! Es nota que han estat gaudint del dia i més sent la seva primera excursió...
    Encara que no hagin vist el follet l'alegria de les seves cares ho diu tot

    Molts petonets per aquests Pintors tan macus.

    ResponElimina
  2. Ens ho vam passar molt bé!

    Petonets de tots els Pintors

    ResponElimina