dimarts, 25 de novembre del 2014

Per què he de reciclar?

Aquesta tarda els Pintors hem conegut en Pau i la Maria que van decidir que havien de començar a reciclar per tal de reduir residus i van descobrir que reciclant es poden fer moltes coses !!! 



Per què he de reciclar? 





















Els nostre dibuixos 





















Després del conte la Vanessa ens ha parlat una mica de les 3: REDUIR, RECICLAR I REUTILITZAR! Sí!!! No es tracta només de saber reciclar, sinó que també hem de tenir clar que reciclant reduïm residus ( per això portem els esmorzar ens tuppers o boc'and rolls) i també que reciclant sovint podem reutilitzar tal com es veu en el conte! 

La veritat és que ja en som uns experts en això de reciclar la majoria tenim molt clar on cal llençar cada cosa i volem cuidar el nostre planeta i ajudar en tot allò que poguem, la suma de petits gestos fan que les coses es facin més i més grans!!! 



I parlant de petits gestos per acabar us volem deixar amb una imatge que hem observat i mirat aquesta tarda i que ens ha servit per començar a parlar del Consum Responsable que com sabeu és el centre d'interès que s'està treballant a l'Escola i del que podeu llegir el manifest en el blog dels Centres d'Interès!. 
Doncs bé, avui tot just hem tret el tema,  però en seguirem parlant! 

Il·lustració de Joan Turu


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada