dijous, 20 de novembre del 2014

La nena que vivia en una capsa de sabates

Aquest matí hem anat al teatre!!! Sí, hem sortit ben puntuals i hem anat caminant fins al Jove Teatre Regina on hem pogut gaudir d'una bonica obra de teatre: La nena que vivia en una capsa de sabates!!!

Només hem pogut fer aquestes fotos!!! 




























La Júlia és una nena que viu en una capsa de sabates. Allí s’avorreix una mica, però també s’hi sent molt segura i sovint tot i que té molta curiositat per sortir a veure que hi ha a fora li agafa molt por i és incapaç de sortir, però un dia troba un llapis, dibuixa una porta i surt a veure el món! Primer se sent sola i té por, però amb el llapis màgic comença a dibuixar una papallona, una flor... fins que un dia es troba amb una pilota i es fan amigues! Les dues juguen juntes i s'ho passen molt bé i tornen juntes cap a la caseta, però aquesta resulta massa petita per les dues i al final decideixen marxar! Ja no hi ha por, ara la nena se sent segura i fins i tot deixa el llapis i així algú altre potser el troba i comença de nou una nova aventura" 







Al final i tal com es veu en l'imatge que ara posarem resulta que l'amistat és bona per treure la por!!! 



L'obra ens ha agradat molt i en tornar a l'Escola i després d'una estoneta de pati merescut n'hem estat parlant! Hem parlat també del que ens feia por i del que podia anar bé quan teníem por i hem descobert que fins i tot la Vanessa a vegades també té por!!! La por no és només cosa de nens petits, no us ho penseu pas!!!! 

Per acabar us deixem amb un petit vídeo que hem trobat on es pot veure un trosset de l'obra!





Petonets teatrals!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada