diumenge, 30 de novembre del 2014

Ja n'hi ha prou de petons!!!

Aquest dijous a la classe dels Pintors vam passar una tarda molt especial!  Vam conèixer un osset molt especial! 



" L'osset decideix que ja s'ha cansat de petons i que a partir d'ara no vol ni un petó, ja que els petons són de petits i simplement ha decidit que prou, que no en vol més! La seva mare primer es queda una mica sorpresa, però li fa cas i decideix que li farà petonets a la mascota de l'Osset. Quan arriba l'hora d'anar a dormir però, l'osset nota que tot es més fosc, sent sorolls i creu que hi ha algú ... li falta alguna cosa, sí li falta el petó de bona nit de la mare i en cridar-la li demana no un petó, no, sinó que un  milió de petons, això sí, queda entre ells !!!! 




























Als Pintors ens va agradar molt el conte i vam passar una estona molt divertida! A tots ens agraden molt els petons i no no són de petits!  I posats a parlar de petons, decidim compartir quin és el nostre petó preferit i n'hi ha de ben sorprenents!!! De vaca, de sorollets, de súper heroi... siguin com siguin ens agraden, fins i tot tenim un pintor que abans no li agradaven els petons i ara ja comencen a agradar-li, sobretot els verds, que fan pessigolles! 

I molt unit als petons tenim l'alegria i decidim seguir compartint emocions i parlem d'intants d'alegria...













Instants com els de la tarda de dijous serveix per apropar-nos una mica més i seguir coneixent-nos una mica més tant a nosaltres mateixos com als altres, essencial per crèixer i fer-nos grans en tots els aspectes! 

Petonets ben especials !!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada