dijous, 13 de novembre del 2014

Com deuen estar?

Aquesta tarda en entrar a la classe ens hem trobat una sorpresa! En Max, el nostre petit eriçó ens ha deixat un nou llibre sobre emocions, unes cares on hi faltaven les boques (en algunes fins i tot el nas) i uns vagons petitons!  

Què serà? 


Un cop tots hem arribat hem agafat les cadires i hem començat, primer de tot hem agafat el nou llibre d'en Max, un llibre amb una sorpresa a dins!!! Sí, un a un ens hem anat aixecant i hem observat que dins de llibre hi havia molt tresors... sí, nosaltres!!! i com?  Doncs gràcies a un mirall que ens permetia veure'ns com únics i especials, que és el que som!!!!  



Descobrim les nostres emocions

Sóc jo!!! 





















Després d'observar-nos hem mirat el conte on el Max ens ha anat parlant de les diferents emocions i del que sentim segons estiguem d'una manera o bé d'una altra!

Voleu veure'ns fent  algunes cares?

Ràbia

Sorpresa


Alegria

Por
Som inquiets i encara volem una miqueta més... i ara toca endevinar com se senten les persones de les imatges i no és fàcil,  els falta la boca i cal fixar-se en els ulls i sabeu què? La majoria hem endevinat a la primera els seu estat emocional!!!! I això és molt important, perquè a vegades les persones no diem com ens sentim, però el nostre cos, el to de la veu, la mirada, l'expressió de la cara ens delata!!! 

Emocions entre tots 



I per acabar i seguint amb com podem estar i fer cares muntem un tren amb tres vagons: el de l'alegria, el de la ràbia i el de la tristesa i a circular s'ha dit... per separat, millor no fer-nos un embolic d'emocions!!! 

La ràbia

La tristesa

L'alegria 











































Una tarda plena de bons moments!!!

Petonets ben forts!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada