dijous, 6 de novembre del 2014

Com se senten?

Aquesta tarda ha estat una tarda d'art i  emocions! Per començar hem observat diferents imatges i anàvem dient com es devien sentir les persones que hi sortien, algunes era molt fàcil d'identificar i posar nom, a d'altres hi havia algun dubte, però entre tots hi hem anat posant nom i com que cada vegada som conscients de les nostres emocions i del motiu pel qual ens sentim d'una manera o d'una altra hem volgut anar una mica més enllà i no tan sol hem dit com es devien sentir sinó que també hem parlat del perquè ? 

Com estan? 
Alegria, tristesa, sorpresa, por i ràbia! 


























I per acabar, hem unit art i emocions i avui hem descobert un quadre molt especial... 

El crit de Munch


Per començar l'hem observat detingudament... a tots ens ha impressionat i hem coincidit en que el protagonista era un home que estava enfadat o tenia por, bé perquè estava sol o perquè el perseguien o fins i tot perquè estava perdut i amb la boca oberta semblava que cridava!!! Tots hem tret les nostres conclusions i tots ho hem fet molt bé, perquè aquí no hi ha cap resposta millor que l'altra, cadascú ho interpreta d'una manera!!! 

Mireu quin goig que fem!

Fa una mica de por

Els dos "Ikers" imitant el Crit, genial!!!!!!!







































 I després d'un dia tan especial per acabar us deixem un petit regal que esperem que us agradi; estar junts i formant una pinya és molt important i a la classe dels pintors comença a ser-hi... Gaudiu-ne! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada