dijous, 14 de novembre del 2013

Anem al Mercat!!!!

Avui ha estat un dia d'allò més divertit! Ha estat dia ple d'activitat, ha estat un dia saludable!!! Aquest matí un cop tots els Pintors hem estat a la classe hem marxat cap al Mercat! Tots en teníem moltes ganes, ja fa dies que ho sabem i poder veure les diferents parades i trobar fruites de la tardor ens fa sortir amb molta energia! 

Cap al Mercat


Mentre anem baixant per Torrijos en Dídac ens diu que al mercat trobarem a la seva mare i està més que emocionat i tot parlant i mirant les botiguetes que ens anem trobant arribem al nostre lloc de destí: el Mercat!

Cap a dins

Ganes de començar a visitar el mercat




















En arribar la Vanessa va a buscar el director del mercat que ens dóna la benvinguda i ens convida a passejar i gaudir al màxim de tot el que tenim per davant i ens diu que en acabar tindrem un petit regal!!!
I després de la benvinguda arriba el moment de començar a passejar, ens trobem fruiteries, carnisseries,  parades de menjar preparat, peixateries... parades que ens donen la benvinguda i ens fan sentir com a casa, fins i tot alguns ens connviden a plàtan i raïm i altres ens donen caramels! 

Un passeig

Tot passejant ens hem trobat la mare del Dídac que tot i que tenia moltes ganes de veure-la quan se l'ha trobat s`ha quedat una mica parat de la mateixa emoció!

En Dídac i la seva mare


I aprofitant que estem al mercat i tenim davant nostre un munt de fruites de la tardor hem decidit anar de compres... pomes, peres, plàtans, raïm, taronges i mandarines!!!
Comencem a comprar

A pagar

Anem una mica carregats

Recollim l'altra fruita


I així sense gairebé adonar-nos-en hem anat visitant totes les parades i abans de marxar tal com ens havien dit anem a recollir el nostre regalet... una motxilla súper, súper xula!!!!

Quines motxilles!!!


Així dóna gust passejar pel mercat i des d'aqui volem donar les gràcies a totes les persones que treballen al Mercat de l'Abaceria  Central i que han fet possible que el matí hagi estat fantàstic!!!!


Els Pintors amb les nostres acompanyants!!!

I evidentment amb la fruita comprada aquesta tarda hem fet macedònia i suc de taronja que hem pres per berenar, un berenar més que saludable!!!


La fruita

Una mica de suc

Un berenar boníssim

Repetim?

La zebra també en vol


Ja us ho hem dit, un dijous d'allò més saludable!!!






Si voleu veure més fotos en aquest  LINK en podreu trobar!!! 

Petonets!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada