dilluns, 4 de novembre del 2013

Panellets i castanyes!!!

Dijous va ser un dia molt especial, va ser el dia dels panellets i les castanyes!!!
Després d'esmorzar per tenir força energia vam començar a preparar-nos per a fer els panellets i res millor que comptar amb l'ajuda dels companys de 4rt d'ESO, que van convertir-se en els millors ajudants per fer panellets.



Amb la pasta feta: pastanaga, sucre i coco vam començar a fer les boletes... Alguns fins i tot vam aprofitar l'avinentesa per tastar la pasta i assegurar-nos que estava bé!  
Un cop tenim les boletes fetes arriba el moment d'afegir els fideuets de xocolta... I aquí els amants de la xocolata van aprofitar-se'n al màxim!!! Mmm!!!! 













I en acabar ele panellets sortim al pati i els nosres companys de 4rt d'ESO surten una estoneta amb nosaltres!!! 




I així i sense gairebé adonar-nos-en ha passat el matí i arriba la tarda... Moment de la disfressa i les castanyes!!!!  Un cop ben vestits i amb tot preparat baixem cap a Bruniquer on els més grans de primària ens van preparar una obra de teatre i  vam poder gaudir de música i sobretot menjar castanyes que en Pepe ja ens tenia preparades! 

UOOO!!! bruixes, bruixots, princeses, fantasmes... 


A punt per l'obra


Els companys de 6è



Castanyes!!!


Un dia ple de moments més que fantàstics!!!!  Un dia on petits i grans vam gaudir els uns dels altres i on un cop més els Patufets vam brillar amb llum pròpia!! 


A ballar!!!

Els grans ens ajuden

Per veure més imatges del dia podeu anar a la web de l'Escola, on a l'apartat d'imatges en podreu trobar moltes més!  

Bona Castahalloween



Petonets!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada