divendres, 22 de novembre del 2013

Una mica de pasta?

Avui ja som divendres i serà un divendres molt especial!!! Avui és Santa Cecília, però abans d’entrar de ple en la celebració de la patrona de la música tenim temps per experimentar amb la pasta que hem portat entre tots!!!

La setmana passada el primer grup ja va omplir la capsa i avui el primer que hem pogut fer nosaltres és tocar-la, enfonsar les mans i sentir les textures diferents!!!

Què xulo!!!


De seguida ens hem adonat que hi havia moltes pastes diferents: galets, macarrons, fideus, estrelletes, espirals... i fins i tot algunes de colors!!!
Després de la primera observació arriba el moment de poder-la tocar tota i experimentar lliurement! Uns agafen galets, altres macarrons, altres toquen i mouen la pasta adonant-se que dins el cubellet fa soroll!!!

 
Pasta i més pasta


Mireu, mireu...




I per anar acabant la Vanessa ens reparteix fils i ens diu que provem d’enfilar la pasta... quina? Ha dit algú... i ràpidament un altre ha dit: els macarrons!!!!! 


Enfilem? 




Mireu que concentrats...







Ha passat l’estona ràpid i en acabar tots hem ajudat a recollir, ja que tan important és experimentar com ajudar a recollir tot el que s’ha fet servir!

Recollim


Qui ens ho havia de dir que amb la pasta poguéssim passar tan bona estona! 




  Petonets divertits!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada