dimarts, 12 de novembre del 2013

Emocions i més emocions

Després d'una setmana sense les llibretes de les emocions avui hem pogut tornar a parlar-ne i compartir les nostres experiències! Avui han estat en Noah, en Cai, la Clàudia,  l''Olivia i la Sibylle els Pintors i Pintores que ens han parlat de la sorpresa, l'alegria, l'enuig, la por i la tristesa.  Es nota que cada vegada som més conscients d'aquestes emocions i això es percep en les nostres reflexions. 

Compartint emocions


En Noah ens explica que va poder viure la sorpresa el divendres quan va poder anar a una  botiga plena de jocs i on es podia jugar... no era una botiga en realitat sinó que una ludoteca, però va ser una experiència nova i sorprenent!

En Noah

uau!!!!



























Pel Cai, l'alegria és poder compartir una tarda de parc, ensaïmada i suc de prèssec amb el seu pare, no li cal res més!

En Cai

Què gran és l'alegria!!!


























La Clàudia aquest cap de setmana ha parlat molt sobre l'enuig i ho viscut en primera persona i ha entès perfectament que no serveix de res enfadar-se per no poder obrir una canyeta ... tant que fins i tot no va voler fer-se la foto tota enfadada ja que li agrada més somriure!


No em va agradar enfadar-me

Enfadar-se... no cal!

Un somriure és molt millor
















































L'Olivia va endur-se la llibreta de la por i sabeu què? Doncs que ella pensava que no tenia por de res, i en realitat aquest cap de setmana va descobrir que tot i ser molt valenta també té petites pors...

L'Olivia

Pors desconegudes









































I per acabar la Sibylle ens ha explicat que la seva que viu a Perú i estava de visita a Barcelona el dissabte va marxar cap allà altre, ara estaran molt temps sense veure's i això la va entristir molt, fins i tot avui ha necessitat un petonet per sentir-se millor!


La Sibylle

Un petonet ben dolç

Tristesa... 


Alegria, tristesa, por, enuig i sopresa... emocions compartides!

Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada