dijous, 21 de novembre del 2013

El punt

Jo no puc, jo no en sé, a mi no em surt... sóc expressions que a vegades quan ens hem d’afrontar per primera vegada alguna cosa acostumem a dir, i a vegades quan ni tan sols ho hem intentat i això precisament és el que li passa a la Vasthi, protagonista del conte que hem explicat avui: El Punt.


La Vasthi en acabar la classe de plàstica té el full completament en blanc, no ha fet res de res i està enfadada amb ella mateixa. La mestra en veure-ho  l’anima a fer-hi una marca i com a tota feina o treball cal que hi escrigui el seu nom i així ho fa , a sota del seu punt i escriu la seva firma i per sorpresa seva a la següent classe el seu dibuix està emmarcat i penjat en marc daurat!!!  I sabeu què? Doncs en mirar aquell punt la Vasthi d’adona que pot fer-ho molt millor i comença a pintar punts, punts de colors, grans, petits, mitjans, punts més grans.... i d’aquesta manera comença a crear, comença ser feliç i més quan es munta una exposició amb tot els seus quadres i és precisament en aquesta exposició on es canvien els papers i un petit admirador dels seus quadres la felicita i li diu que ell no sap fer res.. res? Tu agafa un paper i fes una marca i ara signa!!!


Avui conte a la pantalla gran

Tots a punt

La Vasthi fent el seu primer punt

La història de ben segur es repetirà i el petit admirador encoratjat per la Vasthi crearà línies i més línies !

El conte ens ha agradat molt i després de la Vanessa l’hem explicat entre tots i per acabar hem fet un quadre amb els nostres punts, uns més grans, els altres més petits i sabeu què? Doncs que tots i sense que la Vanessa ens ho digués a part del punt i anàvem fent el nostre nom!!!!


L'Enric ha començat

Fem els nostres punt




 I ja tenim clar que les coses s’han d’intentar, tots podem fer-ho tot, tots som creatius per naturalesa i el que cal es poder crear, poder sortir de la ratlla, poder canviar de colors i divertir-se fent allò que fem!!!


Us agradaria poder escoltar i veure el conte? Doncs aquí us el deixem!






Petonets de moltes formes i colors!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada