diumenge, 17 de novembre del 2013

Experimentem amb ... PASTA!!!

Arriba divendres i sembla que la tardor passa de llarg i ja notem més aviat l'hivern, però tot i això a la classe dels Pintors tenim prou energia per evitar notar el fred i com cada divendres tenim informàtica i experimentació i com que la setmana passada vam anar al Parc de l'Oreneta les ganes d'anar cap a la sala d'informàtica i descobrir amb què experimentarem!!!

Des de principi de setmana vam anar portant paquets de pasta i totes estàvem intrigats... cuinarem? Potser sí o potser no? Ens ho menjarem? Què en farem? Preguntes que finalment vam poder respondre, amb la pasta experimentarem!!!!  Per començar el primer que fem és obrir tots els paquets de pasta i anar omplint la caspa de la pasta... ufff!!! quanta en tenim!!! i a més no tota és igual!!! Bona observació diu la Vanessa!!!


A omplir la capsa s'ha dit!!!

Amb la capsa plena comença el moment d'experimentar, abans però toquem la pasta... enfosar la mà a dins... ens encanta!!! 




A partir d'aquí comença el moment més divertit! La Vanessa enganxa papers d'embalar al terra i passem una bona estona manipulant la pasta: agrupem, classifiquem i fins i tot enfilem!!!

Es poden fer moltes coses amb la pasta... no només cuinar-la!!!


Segur que us agradaria veure'ns en acció oi?





L'estona passa sense adonar-nos-en i alguns fins i tot d'amagat ens atrevim a tastar la pasta, fa crec crec i és bona!!!! De manera natural i autònoma agrupem, classifiquem, comptem... i ens divertim que al final és el que més importa i ens fa avançar!!! En un altra sessió seguirem treballant amb la pasta... encara queden moltes més coses per fer!!!

De moment per acabar us deixem un recull de fotos de la súper sessió d'experimentació!!!





Petonets!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada