dijous, 7 de novembre del 2013

Art i emocions...

Parlant d'art podem parlar també d'emocions i sentiments, sí, ja que ens els quadres les emocions hi són molt presents i aquesta tarda ho hem pogut comprovar amb el Crit de Munch.



Per començar el primer que hem fet es mirar detingudament el quadre, només calia mirar-lo atentament i fixar-nos en el dibuix... En un primer moment costava això d'anar mirant i no expressar el que anàvem veient, sentint o pensant, però calia que tots haguessim pogut mirar bé el quadre per començar a parlar-ne.


Està sorprès?

Té por?





















Al principi ha costat una mica esperar a que tots haguessin pogut mirar i observar bé la imatge, però al final tots hem anat esperant al moment de conversa. Els més atrevits de seguida han dit que el senyor del quadre estava sorprès, alguns fins i tot han dit que era perquè tenia la boca oberta... seguim observant però i tot d'una en Lluc ha dit que potser tenia por, por de caure a l'aigua, por dels senyors que estaven darrera, por d'estar sol al pont... i hem anat més enllà i ens hem adonat que a vegades quan tenim por cridem i potser era el que estava fent el personatge del quadre, un personatge estrany i fosc com la part de baix del quadre! Tot anem dient la nostra i el millor de tot és que tots tenim raó i tots ho diem bé, cadascú percep les emocions d'una manera diferent i l'explicació sobre si estava sorprès o tenia por eren tots igual de bones!!! Al final la Vanessa ens ha explicat que el quadre es deia El crit, amb el títol ha quedat tot més clar i si no mireu a la Clàudia que bé ho ha fet!


El crit dels Pintors


I com a pintors que som i després de parlar de la por l'hem pintat... sí, la majoria hem fet servir colors foscos i hem dibuixats monstres, fantasmes o fins i tot allò que ens fa por... art i emocions en una mateix moment!

Monstres amb punxes...

Personatges màgics

Monstres marins



El crit "versionat"
















En breu podreu veure els nostres dibuixos... evidentment han quedat fantàstics!!! 

Ja veieu, un dia ple d'emocions, art i creativitat i ganes de fer-nos grans, si, sí... mireu com anem aprenent a plegar les bates!


Ens anem fent grans!!!


I per avui a descansar, demà tenim sortida al Parc de l'Oreneta i el dia serà segur ben intens!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada