divendres, 8 de novembre del 2013

Cap a Parc de l'Oreneta

Dia de Sol i bon temps, ningú diria que estem a 8 de novembre, un temps que ens ha permès gaudir d’un dia fantàstic al Parc de l’Oreneta, un dia que hem compartit amb els nostres companys Bombers i Polícies!

Hem sortit ben puntuals cap a buscar l’autocar i en arribar a Escorial ja hi era i ràpidament hem pujat i ens hem cordat el cinturó, es nota que estem contents, nerviosos i emocionats! El viatge és curt i en un moment hem arribat, això sí, abans d’entrar al parc hem hagut de caminar una mica.... i feia una bona pujada!!!



Només entrar ens adonem que estem envoltats d’arbres amb pinyes i fulles en forma d’agulla... sí, pins ha dit algú!!! Tenim una bona esplanada davant i com que ja és hora d’esmorzar parem per agafar energia!!!!

Ja hem arribat

Cap a esmorzar!















A emorzar!




I amb les piles recuperades arriba el moment de la gimcana! La Vanessa ens explica que farem sis equips amb colors de la tardor i que haurem de realitzar un total de sis proves: recollir fulles i aglans; fer un niu;  pintar escorça màgica; buscar el tren, fer grafismes amb pals a la sorra i decorar fulles amb gomets i quan totes les proves estiguin fetes cantarem i ballarem!!!

Tots ben atents

Les targetes

Els equips


Amb els equips fets comença el moment d’anar trobant les diferents proves i fer-les, no guanya ningú, ja que el comptarà és passar-ho molt bé tots junts i més amb els equips formats per nens de totes les classes!!!

Tots fent les proves

I per acabar res millor que cantar i ballar una miqueta!!!!



Hem fet molt bé les diferents proves i abans de dinar tenim una estoneta de lleure i aprofitem per saltar, córrer amunt i avall, agafar pinassa... fer tot allò que no podem fer habitualment i això ens fa venir gana i cap a dinar s’ha dit!

A dinar


Mmm!!! Boníssim, no hem deixat ni una engruna!!!  Alguns en acabar de dinar ens estirem per fer una mini becaina, però les ganes per jugar i córrer són moltes i quan finalment el parc amb gronxadors i tobogan queda lliure els Patufets no dubtem ni un moment a entrar a ocupar-lo i gaudim pujant i baixant de la caseta de fusta amb el tobogan, dels cavallets o els gronxadors... eis, no només els petits, les senyoretes també s’ho han passat d’allò més bé i més d’una ho ha provat tot!!!!

A jugar s'ha dit

Mireu-nos...




I així i sense adonar-nos-en arriba el moment de començar a recollir i marxar!!! Estem cansats i això es nota, ja que la majoria un cop estem a l’autocar i tot i que el recorregut és curt ens quedem adormits! Ha estat un dia genial, ara toca descansar i recuperar les forces!!! Ens veiem dilluns!!!!

Per acabar us deixem un petit vídeo amb unes quantes fotos però, si en voleu veure més teniu a podeu clicar en aquest link o a l’apartat d’imatges de la pàgina WEB de l’escola !!!



Bon cap de setmana!!!!

Petonets!!! 

2 comentaris:

  1. Quina excursió més xula i què bé que s'ho han passat!! Espero que n'hi hagin moltes més en que pintors, bombers i policies comparteixin activitats plegats.

    ResponElimina
  2. Segur que n'hi hauran moltes més!!! Petonets!!!

    ResponElimina