dijous, 7 de novembre del 2013

Una toc de Van Gogh ...

A la classe dels Pintors continuem descobrint el món dels pintors i avui hem descobert una mica un pintor holandès, sí, hem conegut una mica millor a Vincent Van Gogh!




En Marcel i en Noah la setmana passada van portar diferents quadres i entre els que més ens van cridar l'atenció va ser l'obra d'aquest pintor holandès i fins i tot va resultar que teníem repetit un dels quadres: La nit estelada, un en gran i l'altre en petit! Ens crida molt l'atenció com ha pintat i representat la nit... ens recorda a una nit màgica, una nit diferent! Seguim mirant altres obres i entre elles tenim: L'habitació  i els Gira-sols

Nit estelada

Els gira-sols

L'habitació 


Ens crida l'atenció que en el quadre de l'habitació o dels gira-sols tot és molt clar i es veu perfectamen, en canvi en el quadre de la nit costa una mica més, però ens agrada molt i com que els Pintors som inquiets i ens agrada molt fer coses noves hem decidit fer el nostre propi quadre de la nit, sí, no cal que fem un dibuix clar, sinó que amb puntets farem la nit i els estels... només ens cal un toc de creativitat i començar, abans de fer-ho però, ens mirem ben bé els quadres i així agafem una mica d'inspiració!!!

En Marcel i en Noah són uns guies excel.lents

Tots ben atents


Això són estels... 


I a partir d'aquí a crear s'ha dit!!! 


Creant...


El resultat final... uns quadres preciosos!!! 

Antonio, Noah, Clàudia, Lluc i Olivia

Mariona, Jordi, Marcel, Nahia i Sibylle

Yu An, Júlia, Daniela, Max i Cai

Enric, Alejandro, Christina, Lola i Clàudia


És nota que som uns artistes oi?  Ens encanta crear i descobrir!!! La setmana vinent seguirem descobrint nous pintors, no us ho perdeu!!! 


Petonets molt creatius!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada