dimecres, 27 de novembre del 2013

Moments

Una setmana més hem compartit les nostres emocions i sentiments a través de les llibretes de les emocions. És un moment de silenci, és un moment on tots estem atents esperant el que diran! 

Aquesta setmana en Jordi ens ha explicat que una de les SORPRESES més boniques  va ser el dia que va poder conèixer el seu germà petit, en Carles. 


En Jordi a punt per començar

Conèixer en Carles... 

La millor sorpresa del Jordi

Seguim amb en Yu An que ens ha explicat que té POR als gats... cada dia en veu i es proposa ser valent, però tot i així de moment encara no pot, però de ben segur que aviat ho superarà i si no ja sap que nosaltres també l'ajudarem!


En Yu An

Por als gats...




























L'Enric ens parla de la TRISTESA quan no troba en Miquel a casa després d'haver passat un dia divertit  amb els gegants al poble del seu pare on va poder fins i tot emprovar-se un capgrós i un gegantó! Per sort, una abraçada van anar bé per fer desaparèixer la tristesa i passar a l'alegria.

L'Enric

Autoretrat de l'Enric trist

























En Marcel ens parla de l'ENUIG i ens explica que aquest cap de setmana va enfadar-se dues vegades, i les dues vegades va ser quan la seva mare li va dir que no a allò que volia ell! Ja que quan se li  va dir que no a patinar o comprar crispetes en Marcel ens va enfadar, això sí quan la seva mare li va dir que serviria per anotar-ho a la llibreta de l'enuig en Marcel es va posar a riure i es va oblidar momentàniament de les crispetes i el patinatge, això sí, només fins a casa, moment en què tal com li havia dit la seva mare va poder menjar crispetes fetes a casa.

En Marcel

Dibuix de l'enuig segons el Marcel


























I per acabar la Júlia ens parla de l'ALEGRIA, alegria viscuda aquest cap de setmana al costat del seu pare i de la seva mare!   Rialles en conèixer un bebè i poder jugar amb l'Emma, la germaneta gran del bebé o bé gaudir al màxim de les titelles i a més tenir la sort de poder tenir-ne dues de noves... són moment on l'alegria hi és més que present!



La Júlia amb els seus titelles

Rialles










































Estem segurs que us encantaria poder compartir moments tan plens d'emocions i sentiments!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada