divendres, 4 d’octubre del 2013

... aigua? Sí!!! Experimentem una estoneta!!!

Tots tenim clar que avui és divendres i que toca informàtica i experimentació! Els que divendres passat vam anar informàtica ja sabem que avui ens divertirem amb aigua per això quan marxen els companys cap a informàtica ja ens anem preparant mentre la Vanessa va deixant ampolles, embuts... 

Tot a punt!
Tots tenim moltes ganes de començar, però abans cal escoltar les indicacions ja que cal en tot moment estar ben atent per saber que cal fer i no despitar-nos! A totes les sessions hi haurà una part més dirigida on treballarem tots junts i una segona més lliure on anirem fent  i desfent!!!

Doncs som-hi, ara després de les pertinents explicacions comencem!!! Tenim aigua, ampolles, tubs, gots i... el que sembla sal, sucre i un colorant!!!  Com que som curiosos de mena el primer que fem és tastar i descobrir que hi ha a cada plat i sí, un és sucre i l'altre sal!!! El sucre ens agrada més!!! 

Sabent doncs que tenim aquests tres ingredients passem a l'aigua, un liquid sense color, olor ni gust... però això pot canviar!!!  i ho hem comprovat!!! Abans però mirem , toquem i olorem l'aigua sense res i seguidament... sí, l'aigua amb colorant es torna de color taronja, amb el sucre tenim aigua dolça i amb la sal tenim aigua del mar!!!

Els petits científics!!!

Seguim amb una mica més d'aigua... què passa si tirem una cullera a dins de l'aigua? i si tirem una pilota? Què us sembla ho comprovem? 

Surarà o s'enfonsarà? 

Jo tiro el tap... 

Tot això sura!!!






































En acabar si la pluja no hagués estat present hauríem sortit al pati i hauríem transportat aigua amunt i avall, però això avui no ha estat possible, ara bé, no ens pas quedat sense poder jugar i experimentar amb els gots i embuts...

Aigua i més aigua!!! 

Ens voleu escoltar i veure en acció?





Una sessió d'allò més divertida, una mica més d'aigua per avui tampoc ha anat malament!!!






Petonets científics!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada