dilluns, 14 d’octubre del 2013

Parlem de... tristesa, sorpresa i por

Comencem setmana i ho fem de manera intensa amb les llibretes de les emocions! Avui per començar hem parlat de la tristesa, la sorpresa i la por, emocions complexes i difícils de gestionar, sobretot la por o la tristesa, però sabeu que? Doncs que entre tots anem trobant la manera d'anar-ho gestionant! Quan estem tristos necessitem petonets, abraçades i sentir-nos estimats i per això els Pintors tenim la capsa de petons o bé podem escollir els petons que necessitem per a cada situació, els de color lila són els que ens aniran millor per fer fugir la tristesa i en el cas de la por, tenim truc, sí, ja sabem que tenir por a vegades és inevitable i que no és dolent tenir por, sinó que al contrari cal parlar-ne i reflexionar, però sabeu que pot funcionar? Doncs sentir-se gran i fort com un gegant i anar fent que la por cada vegada sigui més i més petita, i tal com tenim penjat en el racó de reflexió dels grans:  "JO I LES MEVES PORS, NI ELLES SÓN TAN GRANS, NI JO TAN PETIT"!

Doncs bé, avui en LLuc ha estat l'encarregat de parlar-nos de la tristesa i ens ha explicat que aquest cap de setmana en veure que no podia pujar a la moto del seu pare es va posar molt trist! Ell volia fer com el seu germà gran, l'Aleix, pujar a la moto, però encara no és possible i finalment va entendre que quan es faci un mica més gran ja hi podrà pujar!!!

La tristesa... 

En LLuc preparant-se

No val la pena estar trist!!!

Després de la tristesa la Carlota ens ha parlat de la sorpresa,  concretament de la seva primera sorpresa, que va ser ni més ni menys que la primera vegada que va ser plenament conscient del que passava el dia Nadal amb el Tió en cantar-li!!! Això sí, que és una bona sorpresa!!!

La sorpresa

A veure? 

Una gran sorpresa!!!

I per acabar les llibretes d'avui en Noah ens ha parlat de la seva por als cavalls o muntar-los! Aquest cap de setmana ha estat a Tona, a casa del seu padrí Edi, on hi havia La fira del Bolet i on hi havien cavalls.  Després de mirar-los i voler-los donar menjar van anar a muntar-los, però ... no, tan en Noah com el seu germà es van espantar i agafar por i tot i que va tornar a intentar-ho amb la seva mare en Noah ens ha dit que de moment deixa apartat això de muntar cavall, ja ho farà més endavant!!!

Por? 

Quin dibuix tan bonic!

Un cap de setmana especial... 

Els cavalls no m'acaben d'agradar

Una sorpresa !!!! 



Ara ens queda descobrir la sorpresa i l'enuig! A veure que ens explicaran la Lola i l'Enric!!!


Petonets !!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada