dimarts, 22 d’octubre del 2013

La puntualitat

Aquest curs a l’Escola des de P3 fins a 4rt d’ESO tindrem en comú un centre d’interès que anirem treballant al llarg d’un mes, es tractaran temes importants i necessaris per seguir avançar i créixer en tots els sentits i que ens serviran per reflexionar i adonar-nos que grans i petits tenim molt més en comú del que ens pugui semblar. Serà un mateix tema treballat diferent segons l’edat, serà descobrir com anem madurant i avançant!
Per començar el primer centre d’interès és la PUNTUALITAT, valor que hem de tenir present i clar i que treballarem en el dia a dia a la classe dels Pintors, Bombers i Policies!  

Doncs bé, avui a la tarda ja hem començat a reflexionar una mica sobre el tema i per fer-ho el primer que hem observat són rellotges, eines que ens permeten sens dubte mesurar el temps... 

Rellotges 

Alguns però,  ràpidament hem exclamat que encara no sabem dir l'hora... però la Vanessa ens ha tranquil.litzat , no es tracta de saber l'hora sinó que els Pintors treballarem la puntualitat des d'una altra vessant, ens propasarem la puntualitat més enllà d'arribar a l'hora, sí... ens hem proposem ser puntuals en el moment de recollir i fer una fila, moment que encara ens costa una miqueta, però que de ben segur que ara que ho hem parlat i ens ho hem proposat tal com fan els grans ho anirem aconseguint!!!
Estigueu ben atents al blog i podreu anar descobrint com anem assolint els nostres objectius!!!

I per acabar us deixem el manifest sobre la puntualitat elaborat per la comissió encarregada dels centres d’interès:

“La puntualitat és el valor de la trobada amb l'altre i es relaciona estretament amb el respecte.
Ser puntual és donar valor al temps i a les ocupacions de l'altre. Viure tenint present els altres i no tan sols en funció del nostre ritme i de les nostres ocupacions.
Quan les persones ens sentim ateses amb puntualitat, experimentem que som valorats pels altres i captem un interès real de qui ens atén, cap a la situació personal que estem vivint. En la vida diària relacionar-se amb puntualitat és tenir present que els compromisos, temps i ocupacions de l'altre també són importants i cal que siguin respectats. Però també és important ser puntuals a l’hora d’expressar els nostres sentiments i afectes, a l’hora d’oferir la nostra ajuda, quan cal agrair i valorar allò que apreciem. Deixar-ho per més tard és arriscat.


Aquest curs volem sincronitzar els nostres rellotges i compromentre’ns a fer de la puntualiat un valor en alça que ens caracteritzi. Fomentem la puntualitat perquè representa el respecte pel temps de l’altre. Siguem constants i millorem la puntualitat: un bon propòsit per al nou curs 2013-14.”


Petonets puntuals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada