divendres, 25 d’octubre del 2013

Un toc de màgia!!!

Divendres!!! Dia d'informàtica i experimentació!!! Tots ho tenim molt clar i fins i tot tenim clar quin grup es queda i quin se'n va amb la Patrícia! Les ganes per fer la nostra pròpia ampolla màgica són moltes i estem ja súper emocionats pensant el color del paper que escollirem per canviar tenyir l'aigua, abans però cal preparar-ho tot i escoltar molt bé les indicacions per aconseguir una ampolla màgica d'allò més xula!!! 

Ho tenim tot: paper pinotxo de colors diversos, purpurina, boletes, ampolles de plàstic... però, ei, falta l'aigua!!!  L'Olivia és l'encarregada d'anar a buscar l'aigua per a l'ampolla que farem de mostra!!!  i a partir d'aquí... comencem! Paper de color blau, boletes diverses, purpurina, tancar bé l'ampolla (recordeu que no es pot beure!!! ) , sacsejar i ja tenim una ampolla que de ben segur ens deixarà a tots ben relaxats!!!

La primera ampolla entre tots!!! 

Un cop tenim feta la primera ampolla cadascú ha de fer la seva i el primer que fem es recordar que cal fer i comencem per anar a buscar aigua , en segon lloc escollir el paper i tenyir l'aigua, en tercer lloc afegim les boletes i per últim la purpurina i un cop tancada l'ampolla ja podem fer-la anar amunt i avall... 

Omplim les ampolles

Papers rosa, blau, lila, verd... 

Boletes que suren... 

Són tan petites que hem d'anar amb molt de compte

Les últimes ... 

Purpurina 

Jo vermella... com el Barça!

Oh!!! màgia!!! 














































































I ja tenim les nostres ampolles!!!

No podem deixar de moure-les!!!! 


Mireu que boniques queden totes juntes!!!

Ampolles màgiques... 


La setmana vinent divendres serà festa i no tindrem classe, però de ben segur que el pròxim dia d'experimentació ho passarem ...GENIAL!!!
Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada