dimarts, 22 d’octubre del 2013

Descobrint el món dels pintors

Tal com ja us vam explicar a la classe dels Pintors tenim moltes ganes d'aprendre i descobrir  i des de la setmana passada estem descobrint una mica més el món dels pintors! Alguns ja hem començat a portar imatges d'eines, quadres... i entre tots farem un súper treball de descoberta, serà com un mini projecte!!! 

Vosaltres sabíeu que els pintors són molt creatius i que sempre estan preparats per a crear? i atenció , per pintar no només poden fer servir pinzells, sinó que moltes altres coses: escombres, esponges, taps, sprays, forquilles, culleres... tot és vàlid per crear i nosaltres ahir a plàstica ja ho vam comprovar tot fent les punxes d'un eriçó de manera ben original ! 

Pintant amb forquilles

Pintant amb pinzells de cuina









































Ahir només vam fer un tastet... però ben aviat farem una súper obra tots junts on farem servir moltes i moltes coses per crear i pintar!!!

Els pintors a part de fer servir eines necessiten també les teles o cavallets i quan fan quadres no massa grans tenen una paleta amb les pintures i els pinzells.


Una paleta 

El cavallet

Pintura


Pinzells






















Hem descobert també el nom d'algun pintor com Tàpies, Picasso o Miró... dels qual també n'anirem parlant i descobrint detalls!!! Avui a la tarda per exemple gràcies al conte: El quadre més bonic del món hem descobert que en Miró feia servir sovint el vermell, groc, verd, blau i negre! 

Un bonic conte... 

Els colors d'en Miró


































Com sempre diem, estigueu ben atents i per aquí anireu veient com anem fent!!!

Petonets de pintors!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada