dilluns, 28 d’octubre del 2013

Una setmana especial!!

Avui donem el tret de sortida a una setmana especial, la setmana de la Castanyada, on per primera vegada podrem gaudir de la celebració d'una festa popular i tradicional a l'escola!!! 

Aquest matí ja hem portat les castanyes i així demà el senyor Pepe podrà començar a torrar-les i anar-ho preparant tot pel proper dijous!  
És una setmana especial, i on la màxima protagonista és sens dubte la ... 


La Castanyera


Sí, aquesta ha estat la protagonista del conte que hem explicat aquest matí i que podeu trobar clicant a la llegenda de l'imatge!
CLIQUEU AQUÍ!!!

Ens hem divertit escoltant-lo i cantant cançons!!!  Fins i tot la Mariona  s'ha atrevit a explicar-lo tota sola!!!

Tots ben atents!


Som conscients però, que tot i que la Castanyera és la màxima representat de la festa tradicional catalana, aquesta conviu amb la més que coneguda festa de Halloween, on bruixes, fantasmes, gats, carbasses són els protagonistes i a  la classe també hi tenen el seu racó!

Happy Halloween 























Les  pumpkins que hem fet amb la Cèlia 


I no us penseu pas que ens hem oblidat dels panellets, no, el dolç típic de la festa de la Castanyada i que nosaltres farem el proper dijous al matí!!! 

Panellets!!!


Diuen que demà el temps comença a canviar i potser llavors encara notem més aquesta festa, però de moment aquí us deixem diferents links on podeu trobar jocs divertits de la Castanyera, els panellets o les carbasses!!! Esperem que us agradin!!! Clique a la llegenda de la imatge per anar-hi!


Fins demà!!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada