dimarts, 29 d’octubre del 2013

No és fàcil parlar de certes emocions...

A mesura que l'activitat de les emocions avança ens anem adonant que no és fàcil parlar de certes emocions, ens hem adonat que cadascú té una manera d'expressar el que sent i que la tristesa, la por i l'enuig són una mica més difícil de gestionar! 

La setmana passada la Júlia, en Yu An, l'Alejandro, la Lola i la Daniela es van emportar les llibretes de les emocions i entre ahir i avui les hem pogut mirar i parlar-ne una miqueta!

Sorpresa, enuig i por

Tristesa

Alegria




































En Yu An és el primer de començar a parlar i ho fa de la sorpresa, una emoció que va poder viure al màxim el dijous passat, dia del seu aniversari en rebre el regal i el pastís!!! Ens explicar-ho als companys fins i tot ens ha ensenyat com es va quedar!!!

En Yu An 

Sorpresa

























Després de la sorpresa tenim la por,  de la qual ens parla l'Alejandro que ens explica que té por d'estar i anar a dormir tot sol. És una por compartida per molts, ja que a les nits a vegades estar o quedar-se sol costa un mica, però poc a poc!

Por a estar sol

Cotxes que ajuden 



La Júlia ens parla de l'enuig, tot i que li costa una mica fer-ho sense emocionar-se, li costa explicar-nos el motiu pel qual es va enfadar, tot i que al final i amb l'ajuda de tots es va relaxant i ens explica que li costa compartir i quan l'avisen s'enfada una miqueta, però que no ho tornarà a fer i que intentarà compartir.

A vegades ens enfadem... 

És millor somriure!

























La Lola segueix amb la tristesa, tristesa que sent quan després del moment de la dutxa arriba el moment de pentinar-se, moment que no li agrada ja que tot i que la seva mare li posa suavitzant i va amb molt de compte... fa una mica de mal, això sí, val la pena i al final la Lola queda guapíssima!!!

La tristesa... 

Autoretrat de la Lola trista




I per acabar la ronda avui ho hem fet amb la Daniela que ens ha parlat de l'alegria, emoció sens dubte agradable i bonica i que la Daniela ha sentit en moments de joc amb la seva amigueta Ania, o amb l'aba (el seu pare) o en el moment de jugar a cuit a amagar, que és el seu joc preferit!!!


La Daniela a punt per començar

Rialles i jocs

Emocions i sentiment que es viuen amb intensitat i que poc a poc comencem a gestionar i ja sabeu els grans que no és una tasca fàcil oi?

Petonets plens d'alegria i felicitat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada