dimecres, 23 d’octubre del 2013

Seguim amb les llibretes de les emocions...

No us penseu pas que ens havíem oblidat les llibretes de les emocions aquesta setmana, no, però hem esperat a tenir totes les llibretes per poder parlar-ne tranquil.lament!!! Aquesta vegada han estat la Nahia, en Dídac, l'Enric, l'Ainara i en Christian el encarregats de parlar-nos de la sorpresa, la tristesa, l'alegria, l'enuig i la por!





La Nahia ens ha explicat que aquest cap de setmana va anar al cinema i per ella va ser tota una sorpresa, ja que no sabia ben bé el que veuria!!!

Sorpresa... 

Anar al cinema... moment de grans sorpreses !


























En Christian ens ha explicat que a ell li fa por dormir tot sol, necessita tenir al costat algú per quedar-se adormit... poc a poc però, anirà superant aquesta por que com sempre diem no és tan gran com pensem ni nosaltres tan petits com creiem!!!

La por

No ho oblidis: ni les pors són tan grans ni tu tan petit!


























L'Enric ha viscut sens dutbte un cap de setmana súper! Sí, com ja us deveu imaginar ha estat a la festa dels Súpers i allà ha experimentat i sentit l'alegria en tots els seus sentits!!! Ah! i connectem!!! 

Alegria
Somriures que ho diuen tot!!!

Després de l'alegria passem a la tristesa a càrrec d'en Dídac que aquest cap de setmana va anar a pescar amb el seu pare, però en veure que la seva mare no hi podia anar va posar-se un xic trist! Finalment però, va entendre que no passava res i que pescar era d'allò més divertit!!!

La tristesa

Al final... pescar va ser molt divertit
























I per acabar les emocions per avui hem tingut a l'Ainara que ens ha explicat que va enfadar-se quan no va aconseguir sortir-se amb la seva i anar sense sabatilles! No calen massa paraules... nomes mirar la seva cara, però sort, al final l'enuig va deixar lloc a l'alegria!!!

L'enuig

Tot estava tranquil... 

No sempre podem tenir la raó...

























Emocions i vivències compartides ens ajuden no només a conèixer-nos a nosaltres mateixos sinó que també conèixer i descobrir com són i senten els altres i anar sent conscient que a vegades no només nosaltres ho podem estar tristos, enfadats o tenir por, al contrari tots en algun moment o altre ens sentim així, només cal parar-hi atenció i cercar i oferir la nostra ajuda i suport!!! 

Petonets plens d'emocions!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada