dijous, 3 d’octubre del 2013

Us agraden el petons?

"Mare, de quin color són els petons? Els petons? doncs... els petons poden ser de moltes formes i colors, i de fet, canvien de color segons el que ens volen dir"



Us agraden els petons? A nosaltres sí!!!  Un petó és un mostra d’afecte sincera,  és una mostra d’amistat, d’amor, d’alegria... un petó sovint pot donar-nos la calma necessària o l’afecte que necessitem i no cal res més, però us heu preguntat mai, de quin color són els petons?  

Doncs sí, us ho podeu preguntar ja que els petons poden ser de molts colors, ben bé com l’arc de Sant Martí i això és el que es pregunta en Roger, que quan està a punt d’anar a dormir li pregunta a la seva mare sobre el colors dels petons i  a partir d’aquí comença la història i anem descobrint que hi ha petons vermells, taronges, grocs, verds, blaus, lila i fins i tot de color blanc!  Els petons vermells son petons petits, els de colors taronja són els petons del bon dia, els de color groc són petons càlids, els verds fan pessigolles, els blaus són petons llargs, els lila són petons per animar-se i els petons blancs són els petons de bona nit!!! Heu vist quin ventall tan ampli de petons, ara us toca a vosaltres escollir el vostre petó preferit, tot i que resulta difícil i sabeu què, el millor és fer-ne i rebre’n de tots colors!!!!





Després del conte tenim encara una sorpresa més, sí... sovint en el moment del bon dia i del com ens sentim alguns diem que estem tristos o bé que tenim por i quan ens preguntem com ho podem solucionar la resposta és amb un petonet o una abraçada, però i si ens sentim i així i no tenim ningú per fer-nos un petó? Com ho podem fer?  La solució, una capsa en forma de cor... fa soroll !!! Silenci, què deu haver-hi a dins? 

Una capsa ... 


A dins tenim... tres pintallavis!!! Sí, els Pintors i Pintores farem la nostra pròpia capsa de petons!!! Com? Doncs molt fàcil... morrets i muakis!!!


Fem petons? 

Quin munt de petons que tenim!!!  

Els primers petons

Mireu la capsa... ja està plena!!!

Doncs ja ho sabeu, si voleu petons a la classe dels Pintores en tenim un capsa plena i  us farem el que necessiteu!!! També ens podeu deixar els vostres, cap problema!!! 

I com els Pintors estem d'allò més interessats en el tema de les emocions i sentiments i emocions a partir d'avui han començat a viatjar les llibretes de les emocions, on cadascú de nosaltres haurem d'explicar alguna situació on hàgim viscut l'emoció que ens hàgim endut!!! Teniu divendres, dissabte i diumenge per anar-ho fent i retornar-ho el dilluns per poder-ho compartir amb els altres!!! 

Les llibretes de les emocions



I els primers en endur-se les llibretes són...

A pensar s'ha dit!!! 
Amb aquesta activitat tots, grans i petits aprendrem a ser  més conscients de les nostres emocions i junts anirem aprenent a gestionar-les!!!

Petonets de tots els colors !!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada