divendres, 11 d’octubre del 2013

El viatge del Cargol

Tot  i que la pluja no ens ha deixat guadir al màxim del nostre dia de sortida com ens hauria agradat i ens havíem preparat podem dir que la valoració general de la nostra sortida és més que positiva!!! Avui hem superat la nostra primera sortida de grup amb pluja, autocar i visita d'una exposició d'art contemporani i evidentment gaudir del taller El viatge del Cargol! 


Tal com us vam explicar abans de marxar el primer que hem fet és agafar energia amb un bon esmorzar, tot i que alguns ens ha costat una miqueta això de menjar més d'hora de l'habitual, però tot i així ens ho hem acabat tot!!!

A esmorzar s'ha dit!!!

En acabar d'esmorzar i veient que no deixa de ploure deixem les motxilles a la cadira... no podrem quedar-nos a dinar per allà, però per molts el més important és poder anar cap al taller que ens espera al CaixaForum, per tant tot contents cap allà!!!

Quin fred notem sortir!!! De cop i volta sembla que ha arribat la tardor de veritat, però per sort el trajecte és curtet i en arribar al CaixaForum ens deixen entrar a dins i per esperar ens porten uns trencaclosques... però,  són un xic complicat i sort en tenim de la Laia i els grans que ens ajuden una miqueta!

Ens ajudes Laia?



I com que som els Pintors i resulta que aquí tenim exposicions d'art ens han deixat visitar l'exposició: ART, DOS PUNT, una exposició d'art contemporani, un art d'allò més curiós!!! Sí, hem pogut observar des de pintures, parets de pedres, escultures fins a fotos...
La nostra primera exposició!!!!!

Uau!!! Quin súper mural!!!

Pedres i més pedres il.luminades per un gran focus

Fem ganyotes!!!!














































I en acabar de passejar per l'exposició arriba el moment d'esperar en Pep, l'encarregat del talller que farem nosaltres!
Tenim moltes ganes de començar i quan en Pep ens recull agafem l'ascensor i cap a dalt!!! Entrem a la sala... silenci, seiem als coixins i comença El viatge del Cargol!!!

A punt per començar!!!


En Pep ens explicar l' història d'un cargol de mar que estava molt avorrit i cansat d'estar tot sol i que va decidir fer un viatge per poder estar acompanyat i divertit!!!  El viatge està ple d'aventures i molts sons, sons màgics, sons que hem ajudat a fer nosaltres, sí, sí... tal com ho llegiu, ens hem convertit en músics mentre en Pep ens anava explicant el conte i ensenyant la manera de fer el so de les onades, el so dels peixos saltant, el so de la pluja, el so d'una tempesta, el so d'un quants animals i fins i tot hem après la cançó d'aquest cargol!!!  I sabeu què? Doncs al final el Cargol ha trobat molts amics i ha decicidit que ja mai més estarà sol!!! 

Tots ben atents!!!

Maraques

i aquí... el so de mar

Els dofins saltant

Pluja

Els trons

Sons animals!!!

I per acabar... la trompeta!!!





















I sense adonar-nos-en... ha arribat el final del conte!!! Ha estat genial i en Pep en sortir ens ha felicitat perquè ho hem fet molt i molt bé, per cert,  en breu us penjarem uns quants vídeos on ens podreu veure en acció!!! 

En sortir continua plovent... autocar i cap a l'escola!!! Allà hem dinat amb els Bombers de P4 i els Policies de P5 !!!

A dinar!!!

I a l'hora de la migdiada una peli mítica, La Manuelita i tarda de dibuix i jocs!!! Al final ha deixat de ploure, però sabeu una cosa, encara que no ens hàgim pogut quedar a dinar al parc, el dia ha estat genial i la càmera indiscrita no ha parat... en aquest LINK o en breu a l'apartat d'imatges de la WEB de l'Escola podeu veure unes quantes imatges més!!!





Bon cap de setmana!!!! 

Petonets musicals!!!  

2 comentaris:

  1. Ja ho diuen que una imatge val mes que mil paraules! Pel que sembla tot un exit d'excursió amb mal temps inclós.. Gràcies com sempre per compartir-ho amb tots nosaltres.

    ResponElimina